MENINGSLØST BEFRIENDE

 

Hei kjære folk - og vel møtt til nok et blogginnlegg! Ja, for å være nøyaktig: innlegg nummer 224 siden midten av april. Hvilket betyr i overkant av ett innlegg publisert om dagen sånn i gjennomsnitt! Det var egentlig mer enn jeg hadde trodd, til og med, for jeg har jo tatt meg et par fridager i ny og ne.

Men. Over til den egentlige grunnen til at jeg stikker innom. Nemlig for å prate om ... Hold deg fast ... INGENTING! Som oftest så har jeg et mål og en mening med det som skal publiseres. Men det kan fort bli litt skummelt og uinspirerende, og til og med prestasjonsangstfremmende, når jeg i alle blogginnlegg liksom ønsker å oppfinne, om ikke kruttet, så i alle fall bakepulveret. Men det klarer jeg jo ikke, i hvert fall ikke når jeg publiserer så godt som hver eneste dag.

 

Men det er vel helt ok å bare tørrprate litt innimellom, også? Det er nemlig ikke alltid jeg har så mange å slå av noen trivialiteter med; jeg tilbringer mye tid i eget selskap, for det krever den litt skrantne helsen min at jeg gjør. Så da skal dere få æren av å være mine småpratmottagere, sånn en gang i blant. GRATULERER!

 

Forresten. De siste nettene har vært forferdelige. Jeg har vel knapt sovet en time i strekk før jeg har blitt vekket av enten storebror eller lillesøster. Hele natten gjennom. Og plutselig vil de stå opp mellom 05-06 igjen. Altså ... %»¤¤%&=?)&!!

Jeg vet ikke hva det skyldes, for vi har egentlig hatt lite av nattevåk de siste månedene - etter flere års søvnproblemer. Men nå er det ille igjen.

Så nå tar jeg meg en liten rast på sofaen før det bærer til en legetime. Rast = jobbing med blogg i liggende stilling. Haha!

 

 

Forresten. I går dannet den lave, tette skyhimmelen en rund sprekk, akkurat stor nok til at solen skinte gjennom. Magisk! Mye mer magisk enn bildet klarer å formidle. Minner meg på at jeg må få reparert speilreflekskameraet. Arg.

 

 

... Og nå: en knekk "Selskaps sjokolade". Særskrivingsfeil orker vi ikke kommentere. Sant vel? Jeg skal i alle fall ta meg en irritasjonsfri dag i dag. Kanskje du henger deg på ...?

 

 

Sees senere, jeg stikker nok innom til kvelden. Kanskje med et litt mer innholdsrikt innlegg, hvem vet ..?

... Og ja, det var som jeg tenkte noe liksom meningsløst befriende med å skrive dette nokså uambisiøse blogginnlegget.

 

4 kommentarer

Victoria Larsen

17.11.2016 kl.12:56

Håper du får en fin dag :-)

Kvinnesnekkeren

17.11.2016 kl.22:12

Victoria Larsen: Du og! Dvs, nå er jo snart dagen over ... Men kanskje du HAR hatt en fin en ..?

Silje

17.11.2016 kl.16:55

Herlig. Småprat må til :)

Alt kan ikke være så seriøst og nøye overveid.

Ha en vakker dag !

Kvinnesnekkeren

17.11.2016 kl.22:14

Silje: Ja, det er DEILIG å bare la tankene flyte litt en gang iblant. Og skjønt å ha en blogg når man er bitte litt pratesyk, men ikke har noen for hånden akkurat der og da, haha!

Skriv en ny kommentar

Kvinnesnekkeren

Kvinnesnekkeren

37, Bergen

CESILIE HOLCK, JA ... Cesilie Holck prøver å snekre seg et liv av bittelitt rekved, pill råtne planker - og pur vilje. Forfatter av yrke, tøyser av sjel. Nevenyttig tenker. Har tusen jern i en noe ustabil ild. Kronisk syk, sykelig optimist. Mamma til to bittesmå folk født i november 2012 og oktober 2014. Og dessuten kone til et nokså supert menneske som også er forfatter - og komponist. Her på bloggen skriver jeg om min noe haltende hverdag og mine stadige forsøk på å leve et helt ok liv: flåsete og skakt. Eller alvorlig og dønn personlig. Kontakt: cesilieholck@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits