EN MENINGSLØS DAG

 

Også i dag ligger jeg som et halvråttent kadaver på sofaen. Sjarmerende! Jeg klør i kroppen etter å jobbe, har blant annet flere innlegg jeg ønsker å ferdigstille. Jeg venter på at min tredje bok, Mine tabber, skal komme fra trykken. Og i den forbindelse holder jeg på å utforme en nettbutikk, hvor nyeboken, samt tidligere bøker (pluss litt mer) skal legges ut for salg. Og egentlig burde jeg vel være i full gang med å markedsføre det hele. Men det har jeg altså overhodet ikke kapasitet til. Nå er alt satt på vent; nå er det helsen som må prioriteres først og fremst. Og akkurat nå er det bare én ting som gjelder for at jeg ikke skal bli verre: å hvile. Hvile. Og hvile. Helst mye mer enn det kjennes ut som om kroppen trenger. Det er IKKE lett for et rastløst sinn som helst vil være arbeidsnarkoman!

 

Men nå ligger jeg altså her med laptopen på fanget. Fortsatt i morgenkåpe. Totalt ustelt og med flokete hår. Jeg burde vel ha brukt dette lille ti minutters avbrekket fra hvilen til å sminke meg eller gjøre noe annet fornuftig. Men så måtte jeg bare snike meg til en liten jobbøkt og altså oppdatere dere om ståa i stedet.

  

Håper du har en fin dag! Forhåpentligvis en litt mer aktiv og interessant en enn det jeg kan skryte på meg.

 

Følg skrøplingen på Facebook, da vel!

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kvinnesnekkeren

Kvinnesnekkeren

37, Bergen

CESILIE HOLCK, JA ... Cesilie Holck prøver å snekre seg et liv av bittelitt rekved, pill råtne planker - og pur vilje. Forfatter av yrke, tøyser av sjel. Nevenyttig tenker. Har tusen jern i en noe ustabil ild. Kronisk syk, sykelig optimist. Mamma til to bittesmå folk født i november 2012 og oktober 2014. Og dessuten kone til et nokså supert menneske som også er forfatter - og komponist. Her på bloggen skriver jeg om min noe haltende hverdag og mine stadige forsøk på å leve et helt ok liv: flåsete og skakt. Eller alvorlig og dønn personlig. Kontakt: cesilieholck@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits