DRONNING-MORON

 

Jeg vet ikke helt eksakt når jeg innså det … 

Om det var da jeg oppdaget at jeg bare hadde sminket det ene øyet og glemt det andre da jeg tok meg en tur ut i samfunnet her om dagen.

Om det var da jeg oppdaget at jeg hadde en tannkost mellom puppene på venteværelset inn til legen.

Eller om det simpelthen var da jeg plutselig smilte til en dame som liksom stirret så rart på meg på kjøpesenteret – før jeg oppdaget at det var mitt eget speilbilde …

 

Men altså: Norge kan være så utrolig glad for at jeg ikke er dronning og at jeg aldri skal bli det!

Tenk om det var jeg og Håkon som ble et par – så jeg ble tvunget inn i denne rollen? Herregud. Å være dronning med en fortid som utagerende alenemor hadde sikkert blitt plukkfisk i forhold.

For som dronning ville jeg hatt alle tragediene stilt i kø frem til mitt eget dødsleie, jeg! Haha. Jeg hadde virkelig bæsjet Norge loddrett ut i samtlige representasjonsoppdrag: Mistet de hvite hanskene i den spanske kronprinsessens hummersuppe. Sklidd på svaberget og dratt av svenskekongen badebuksen i fallet. Peivet en klønet finger inn på prins Charles sitt øye så han mistet synet og måtte gå med sjørøverlapp for alltid. Mistet et kongelig dåpsbarn i døpefonten straks anledningen til å være fadder bød seg.

Haha, skrekk og gru!

Noen ganger er det direkte godt å vite at man bare er en helt enkel idiot i et helt vanlig, arojalt liv.

Litt mindre viktig = mindre åpenbart idiot.

 

Ingen ville anklaget meg for ikke å være folkelig, da … Det er jo en liten trøst i denne nokså meningsløse dagdrømmen (dagmarerittet) her.

 

 

… Og tjenerne måtte ha hjulpet meg med slike ting: å klippe løs en neglelakkfjerner fra en tå, for eksempel (beskjed til selvet: neglelakkfjernere er ikke beregnet for storetær).

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg