“#¤%#&%¤ !!

 

Jeg sjangler. Ørebetennelsen må ha påvirket balansenerven min, for det kjennes liksom litt ekstra spennende når jeg går. 

Men jeg fikk da til slutt selvpint meg med litt rydding etter at ungene var lagt. Hauger på hauger på hauger som dekket parketten.

Jeg nådde faktisk frem til gulvet til slutt. Kjente det ikke igjen, da – på samme måten som du aldri ville ha kjent igjen Zorro om han tok av seg masken. Er du med?  

 

Her fra et besøk på kjøpesenterkafé tidligere i dag. Den turen som gjorde at jeg nå er atskillig verre enn jeg var da jeg våknet i dag. Men som du sikkert forstår ut ifra bildet, var det definitivt verdt det!!!

 

Det er vanskelig å høre noe som helst. Det skrangler og piper i det ene øret – høres ut som om en leiemorder fra tidligere Jugoslavia, med musikkproduksjon som hobby – har fått i oppgave å remixe en låt fra platen “Protection” av Massive Attack. Tør jeg påstå at det ikke står til terningkast 3, engang, hva min egen musikksmak angår …?

 

Hoho! Sammenligninger for spesielt interesserte.

 


 

Her et totalt sminkefri jeg med mine neper. Ble ikke så mye som litt rouge på “thy maddafakka” i dag, engang.

Nepene har jeg sminket litt, da – det synes jeg nesten at jeg skyldte dere. Vet ikke om dere ser det, har lagt en litt lys, nokså transparent Foundation på samtlige. Har nok gjort jobben så bra at de bare ser utrolig deilige og saftige ut.

 

 
WTF …?!

Blomster som sagger ned i bakken …?  Hva er greien? Ta dere for «#¤%&=&%% sammen, ikke oppfør dere som FOLK! Rett opp stilken og strål! Helvete heller.

 

Forresten var det uhørt mange duer rundt omkring i dag!

En liten livskrise når man må tenke litt ekstra på balansen.

Jeg har alltid hatt et indre ønske om å kunne få LOBBE en due. Bare vippe den opp på foten og kaste den nokså dyrevennlig bortover. Men er dessverre altfor integrert i samfunnet til å kunne gjøre noe sånt på ekte. Takk og lov for dagdrømmer!

 

Det er en sånn dag i dag.

 

Det kjennes ut som om jeg begynner å få en forkjølelse OPPÅ forkjølelsen. Den gamle forkjølelsen ga meg jo ørebetennelse. Men den nye holder nå på å gi meg en slags halsbetennelse.

Olav er av gårde for å hente ut ny resept på smertestillende til meg. Hvis du nå er så sympatisk anlagt at du lurte.

 

“#¤%?”#!!!!!, god natt, sees!

 

 

følg meg på Facebook, da blir du penere, smartere, rikere og friskere

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg