DERFOR ASFALTERER JEG STUEN

 

Etter å ha lagt nytt, nydelig gulv da vi overtok huset vårt for godt og vel to år siden, har jeg nå innsett at det kanskje ikke var en spesielt god ide. Fint er det, da. Les: var.

Dyr enstavs eikeparkett, må vite. Nå herpet til gagns. Ikke først og fremst av avkommet (som man så romantisk kaller dem) – men av undertegnede banditt, som i løpet av disse to årene – og ikke minst i dag – både har klart å sage i gulvet og søle ut en flott bukett oljemaling sånn cirka både her og der.

Så nå har jeg rett og slett bestemt meg for at det blir asfaltering innendørs. Haha, WOW! Forut for trendene på akkurat ukoselig nok måte.

Bare helle ut asfalten over det fine gulvet. Og flekke den av igjen når jeg en gang blir voksen nok til å ha et fint gulv. Jeg opererer med en tidsfrist her: Når ungene er blitt myndige og levedyktige i verden, er planen at jeg også selv skal være ferdig oppdratt. Av meg.

Det er i hvert fall planen. Kan det gå …?

Enn så lenge koser jeg meg med å kunne skrive nok en «derfor»-overskrift. En stor glede i et BITTELITE liv.

 


Her avbildet med et instrument jeg absolutt ikke burde være i besittelse av i egen stue. Eller vent – det var før! Nå har jeg jo ASFALTERT!
 

Ble det ikke koselig …? Planlegger en rundkjøring til venstre der, som du ser – så det ikke blir så mange kollisjoner når alle fire familiemedlemmer skal bevege seg rundt.

 


SE! Ingen i hele Norges land har googlet “asfaltere stuen” før. Hurra, jeg er så unik!!!

 


Så da er det bare å hvile seg på sine laurbær i sengen på sitt nyasfalterte soverom!
 

 

Beklager at jeg oppdaterer. Haha! Men når jeg begynner å tenke såpass teit som dette, så betyr det merkelig nok bare én eneste ting: jeg er på bedringens vei.

For det er jeg. Hurra!

 

følg meg gjerne på Facebook, men bare om du liker folk som asfalterer hjemmet

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg