NY SYKDOMSRUNDE OG BØTING AV SOKKER

 

Så ble det ny sykdomsrunde på minste. Sånn cirka to uker etter forrige gang. Ikke noe infeksjon, bare ubestemmelig febersykdom. Jeg er sliten. Jeg er ennå ikke i form. Gud, som jeg hater dette uttrykket: «Jeg er ikke i form» … Som om jeg egentlig er en slags pepperkakeaktig form. En geitebukkform, regner jeg med. Som støtt får bulker og ser mer ut som en amøbe etter steking. Før man klarer å hamre formen på plass og man igjen er en … geitebukk.

 

I går kveld stoppet jeg hull i strømpebukser. Sanne mine ord! En sånn idiotisk ting å gjøre. Eller …? Nei. En ikke-obligatorisk hussyssel. En sånn greie kommer aldri til å føles obligatorisk igjen noensinne. Slik det plutselig, i vår tid, nærmest er blitt obligatorisk å dyrke grønnsaker i hagen igjen. Stelle godt med urtene i vinduskarmen. Plukke heggebær og lage likør av dem. Slitsomt obligatorisk. Dårlig samvittighets-fremmende. Men dette er jo helt annerledes; om jeg plutselig ikke gidder å stoppe dem, er det bare å kaste dem i søppelet med – om ikke god samvittighet –  så i alle fall med likegyldig samvittighet. Så premieidiotisk, egentlig: Å gå fra barnesykdom til sykhetssykdom. Sykhetssyssel. Men jeg fant en ro. Jeg har aldri likt sånne fargeleggingsbøker. Det blir liksom så obligatorisk når fargene skal innenfor strekene. Haha, selvopphøyet rebell! Yoga elsker jeg å praktisere. Men det er ikke alltid kroppen min orker det. Men dette, å stoppe. Å bøte. Egentlig helt uten mening i vår tid, men likevel med et mål. Det føltes bare så godt!

 

Og nå gjenstår det bare å bli vant til å gå med klumpete sømmer langs tærne igjen. Hvem vet, kanskje det føles fint, det også. Etter hvert.

 

 

 

 

#barnesykdom #sykdom #familie #mamma #barn #sokker #bøting #stopping #absurd #lykke #meditasjon #merkverdig

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg