TERRORMISTENKT EKTEMANN: OPPDATERING

 

Nå har det seg jo slik at mannen min ikke var langt ifra å bli terrormistenkt for noen dager siden. Slik du helt sikkert (HELT! SIKKERT!) leste om i dette innlegget. Kort oppsummert: Utenfor barnehagen til ungene kom det lyder fra et søppelspann. De hørtes ut som lyder fra en bombe som går av: PIP – PIP – PIIIIIP! Og for å redde verden, så ringte han ditt og datt og så hørte han plutselig hvor suspekt han hørtes ut og måtte prøve å spille uskyldig over telefonen for ikke å bli fengslet for terrorforsøk.

 

Vel. Her kommer oppdateringen: Senere den dagen fikk han det som kalles «føling». Han har diabetes type 1 og trengte sukker umiddelbart. Han har lenge klaget over dårlig insulinpumpe (som gir tilførsel av insulin via magen), og har ønsket seg et nymotens vidunder av en pumpe som, ifølge staten, koster så akkurat passe med penger at han ikke er den verdig. Og som kunne ha gjort følingsfrekvensen noe lavere. Men altså. Han leitet etter sukker, men hadde ingenting på seg. Gikk dermed bort til XXX, venn som bor i nærheten av barnehagen, for å få i seg litt sukker. Han fikk litt sukker. Hvorpå begge gikk til barnehagen for å hente barn. Og der, i søppelspannet, så var det noe som fortsatt pep. PIP – PIP – PIIIIP! I all verden, hvor lang tid skal det ta før denne bomben går av? Tenkte han. For nå som VM i sykkel straks skulle ta til, var det vel jammen på tide at verden gikk under.

 

Vennen kom til unnsetning. Vennen var villig til å ofre begges liv for å finne ut hva dette var. Han løftet opp lokket. Og der – der i søppelspannet, så lå det altså en ødelagt INSULINPUMPE! Av nettopp den typen Olav har ønsket seg i årevis. Som ville gjort livet hans lettere. Så det ikke ville bestått av så mange følinger. Hahaha! Hva er oddsen for at noe slikt skal skje? Temmelig høy for en absurdistisk forfatter (som han er) å være, skulle man tro. Insulinpumpen var dog – og dessverre – og typisk nok – ødelagt. Så det var jo derfor noen bare hadde kastet den fra seg. Og nå er det bare å vente på at det skal begynne å pipe fra spannet igjen. Og håpe på at det er en splitter ny og fungerende pumpe som ligger der.  

 

Men nå blir det altså ingen bombemoro denne gangen heller. Og kjendis som terrormistenkt ser det jo heller ikke ut til at en ektemann av meg blir med det første.

 

Da hjelper det vel at kone nummer en, altså temmelig bestemt deres blogger, Kvinnesnekkeren, altså jeg, fra nå av kommer til å gjøre mitt for å komme i avisene. Eller på en ipad nær deg. For nå har jeg fått blod på smak, eller hva det heter. Jeg vil også bli kjendis!!! Om det så innebærer at jeg må fyre opp en tidsinnstilt bombe. Må bare lese meg litt opp på koblinger og ta noen kurs i faget «Suspekt Elektronikk» først.

 

Tipper det holder lenge med et bilde som dette, så går jeg vel inn i Norgeshistorien av mistenkelige mordere (?) for godt.

 

SKUMMELT!!!

 

Ha det.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg