BLOGGING SOM SYKDOM

 

Som mine faste lesere kanskje husker, hadde jeg et halvt års pause fra bloggingen i vinter. Det var ikke frivillig, men høyst nødvendig. For jeg liker faktisk å blogge, uansett hvor nedverdigende det er! Haha. Men jeg må innrømme at det begynte å tære på meg når det plutselig, helt uventet, ble så voldsomt stort på så utrolig kort tid. Plutselig lå jeg på tiende plass på listen over alle blogger i Norge. Da jeg fant ut at det ville være som å fylle hele Oslo Spektrum hver eneste dag, begynte jeg å skjelve (plasseringen var stort sett aldri så høy, jeg lå stort sett «bare» inne blant de hundre mest leste bloggene i landet, altså). Men jeg fatter fortsatt ikke hvordan denne smått idiotiske bloggen kunne føre til så mye leven. Man skulle tro det ville være helt fantastisk å oppleve dette, og det var det også. Helt berusende! Men også veldig, veldig stressende.

 

Å være en godt lest blogger, krever uhørt mye mot og styrke. Standhaftighet. Jeg er ikke så sterk. Jeg tåler åpenbart ikke så mye som de gjør. All ære til dem, de er virkelig hardtarbeidende forretningskvinner! De jobber garantert døgnet rundt. De har bein i nesen! Og er monstrøst gode markedsførere! De tåler å bli hetset og trakassert hver eneste dag året rundt. Det er jo gjerne da man får høye lesertall; når de som leser deg, hater deg. Å være toppblogger må være landets verste yrke. Og om du lurer: det finnes mange veldig, veldig fine folk som skriver interessant om viktige temaer, og ikke bare markedsfører silikonbedrifter, blant de som er blant topp hundre! 

 

… Så nå skriver jeg pseudobøker og jalla-blogger litt igjen. Passer meg utmerket! Savner godene, da. Hø. Men det hjelper ikke når man ikke er frisk nok til å nyte dem. Nå har jeg få lesere. Men dere er til gjengjeld de aller, aller beste. …  Bloggingen har igjen blitt terapi i stedet for ødeleggelse. Det hjelper ikke å være kul om man blir syk av det. Man må prøve å gjøre sånt som bygger en opp i stedet for å bryte en ned. Men det er ikke alltid det er lett, sant? De fleste vil vel være konge på haugen …???!

 

Dere får prøve å minne meg på det; om jeg plutselig skulle bli uhørt kul. Om det i det hele tatt fortsatt er noen lesere her inne som gidder å følge en ukul, gammel dame.  

 

Ikke sånn. 

 

… Men sånn. 

 

Og sånn. 

Og sånn. 

 

Og sånn. 

 

 

 

 

#blogging #blogg #blogglisten #toppblogger #forretningskvinne #syk #sykdom #stress #kul #ukul

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg