DETTE MÅ DU VITE OM SNARVEIEN

 

I dag vanket jeg nok en gang i samfunnet. Vanket! Dette må du vite om meg: jeg gikk rundt omkring i dag. Sant? Rotet meg vekk i byen min i regnstorm, det er noe jeg liker. Det er så utrolig deilig å oppdage at byen min fortsatt har noen skjulte veier å by på. Men så ble jeg lei og ville finne frem. Visste ikke helt hva jeg ville finne frem til, men noe måtte det vel være jeg ville langt der inne i kroppen et sted?

 

Og så stod jeg der plutselig: i en blindvei. Søren. Hm. Jeg ble stående. Kikket litt opp i vilden sky. VILDEN! Og der var det: skiltet. En juksevei med navnet SNARVEIEN. DETTE MÅ DU VITE OM MEG: Jeg gikk oppover, men kom bare gjennom en hage som så privat ut og så kom jeg frem til et mer forfallent hus. Haha! Genialt! Lage sitt eget skilt. En utspekulert måte å komme seg frem til sitt eget hus på når man må gjennom naboens tomt. «Jeg går ikke over tomten din, for dette er faktisk en VEI, nærmere bestemt en vei med navnet SNARVEIEN, derfor kan jeg danne en sti gjennom hagen din helt lovlig. Bare spør purken. 

 

Så gikk jeg rundt på måfå igjen. MÅFÅ! Ruslet bort til bybanen, som jeg bruker som kontor for tiden. Når jeg møter unødvendige folk, sier jeg at jeg “jobber som konsulent i staten i åpent kontorlandskap” Det høres proft ut.

 

På vei hjem møtte jeg på et Jehovas Vitne som ville gi meg et «flygeblad». DETTE MÅ DU VITE OM MEG: Jeg elsker når noen bruker dette ordet. Flygeblad. Og jeg tok imot. Det gjør jeg alltid: for jeg vil faktisk finne meningen med livet, og hver gang håper jeg at det i flygebladet skal stå svaret på de store spørsmålene i livet.

 

Jeg har ennå ikke funnet svaret. Kanskje det er derfor jeg skriver denne bloggen.

 

btf

Hadde visst ikke tatt bilde av skiltet. Er så vant til at kameraet står på selfiefunksjon. Beklager meg egentlig ikke. Men dette bildet er til mitt forsvar nokså gammelt. 

 

 

vanke

 

 

 

#snarvei #vill #omvei #hverdag #tur #gå #vanke #samfunnet #jehovasvitne #flygeblad #livet #mening

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg