SÅNN ER LIVET

 

Plutselig ville jeg skrive til dere, og ikke bare for meg selv. En liten pause i nåtiden, bare. 

 

 

 

Her er jeg akkurat nå. Og jobber med ny bok (og ja, om du synes du skimter ordet “mantelen”, så stemmer det. 

 

sdr

 

Skeidar. De sponser virkelig kortprosa. Og gud, som det er skjønt! Det er lenge siden jeg har vært på en møbelbutikk for å ha det bra nå. Det suser i vifter, eller ett eller annet. Høres ut som kaskader. Sånne de har på hotell for at folk skal leve lykkelig i tre dager. Jeg gikk rett til den avdelingen som har de aller styggeste stolene. En sånn enorm Stressless som aldri kommer til å slippe inn i mitt hjem. Jo styggere stolene er, desto bedre er de å sitte i. Ifølge min forstand, vil dette si at jo dårligere smak man har, desto bedre slapper man av når man er hjemme; de med aller, aller verst smak bare synker ned i svart skinn og lær og blir lykkelige. 

 

Steinalderen. Jeg synes så synd på menneskene som aldri kunne få prøve stresslesser på møbelbutikk. Det er litt trist å synes synd på folk som er døde av denne grunn, men.

 

Jeg synes ofte synd på mennesker i «steinalderen», som jeg kaller det. Det innbefatter alle folk som bodde i huler og frøs. Livet uten varme dusjer ville ikke ha vært noe liv. Det er bare én ting som er verre: å være iskald i nåtiden, hoppe inn i dusjen for å gjøre seg kokvarm, og oppleve at det går tomt for varmevann etter tre minutter. 

 

Tenk å føde i steinalderen. Føde i hulen!! Og så har du født for første gang, og du er i barsel. Du har blødende brystvorter og brystbetennelse. Og er nybakt mor og aner ikke hvordan du skal håndtere ungen. I HULEN!! For ikke å snakke om å ha influensa i steinalderen. Og å ha kreft i steinalderen. 

 

Gru (avsnittet over ble rødt av seg selv. Visste ikke hvordan jeg skulle endre det og orket ikke å finne ut av det). 

 

Tilbake til stresslessen nå. 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg