GUD BEDRE. HVA ER DET NÅ JEG HAR FUNNET PÅ?

Det har vært taust fra denne kanten i to dager, og det har sine grunner. Jeg har nemlig et prosjekt på gang her som tar mye tid og som jeg koser meg glugg ihjel med!

 

For å begynne i en litt annen endre: Noen av dere har kanskje fulgt meg siden jeg startet opp denne bloggen for tre og et halvt år siden. Noen av dere har kommet til underveis. Jeg har satt pris på hver eneste av dere som titter innom. Virkelig! Mange vil nok kanskje tro at dette stedet fungerer som en markedsføringskanal for meg selv i og med at jeg er forfatter. Sannheten er en helt annen. For min del går det et veldig tydelig skille mellom det å drive en blogg som folk kan titte innom om de vil, samt å publisere linker til oppdateringer via en Facebook-side folk aktivt har blitt del av – og å aktivt promotere seg selv og sine egne prosjekter. Jeg hater – tro det eller ei – å prakke meg selv på folk! 

 

Denne bloggen har gitt meg mye, men ikke fordi jeg har tjent penger på den. Dessuten: Uansett om man har få lesere eller mange lesere, er det forsvinnende lite konkrete tilbakemeldinger man får. Man kan ikke skrive med det for øye å dyrke eget selvbilde, for å si det mildt. Selv på mine mest leste innlegg, som har 10 000-15 000 visninger, har jeg om lag tretti kommentarer (!) på hvert av dem. Tretti! Det er nokså sprøtt. Jeg har selv vært en sånn som har lest blogger i årevis uten å kommentere. Og jeg forventer heller ikke at noen skal gjøre det. Dette er jo den lille, gode boltreplassen min!

 

MEN! Nå har det seg som sagt sånn at jeg har drevet på med litt andre ting for tiden … Jeg designer egne barneplakater! Jeg har tegnet i årevis, men ingen har visst om det. Jeg har bare måttet gjøre det for fjerne ordene helt fra hjernen. Det har vært veldig, veldig viktig for meg! Og nå har jeg altså meldt meg på julemarkedet i Bergen, det som er på festplassen. I morgen, tirsdag og onsdag. Fra klokken 10-21. Hele bidige dagen, med andre ord. Og så tenkte jeg … At jeg skulle si dette til dere. Selv om jeg synes det er vanskelig og litt pinlig. Dessuten vil jeg jo faktisk gå i null på dette prosjektet, om ikke annet. 

 

Om du hadde kommet innom hilst på og kanskje støttet meg med å kjøpe en plakat eller to, om ikke annet, så av medlidenhet, så hadde det vært helt supert (stjeling er også kjærkomment)! Jeg ser ikke forskjell på beundring og medlidenhet. Æres ord. 

 

Tenk så glad jeg hadde blitt. Helt usannsynlig glad, faktisk.

 

Jeg har også bøker for voksne til salgs såkalt “under disken”. De har atten års aldersgrense. Signaliser ønsket kjøp ved å legge en pekefinger på bordet. Dette var visstnok det hemmelige tegnet for at man ønsket å kjøpe kondomer på apoteket før. Kordong, som man kalte det, “dong” på folkemunne. Hvorfor det var slik, aner jeg ikke, men om jeg skulle våge meg på en gjetning var det vel hakket mer diskret å gjøre det på denne måten enn om man la en kuk på disken …?

 

Kom og si hei til isbjørn, katt, panda, rakett, ape med flere!

 

   

 edf

edf

edf

 

edf

 

edf

 

SNAKKES!

 

PS TIL ALLE: DET GÅR OGSÅ AN Å KJØPE PLAKATER PR HER. BARE LEGG IGJEN EN KOMMENTAR I KOMMENTARFELTET (VISES IKKE PÅ BLOGGEN), SÅ ORDNER VI EN HANDEL! (har også flere plakater enn vist om dere vil se et større utavlg)

 

#julemarked #bergenjulemarked #minimalistisk #barn #barneplakater #kvinnesnekkeren #cesilieholck #rakett #katt #panda #isbjørn #plakater

 

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer
    1. Hei. Eg er ein av dei tause, trufaste lesarane som kosar meg glugg i hel med bloggen din. Las ikkje dei siste postane dine om plakatar og julemarknad før nå. Håpar du fekk selt eit par til i dag! 🙂

    2. Mona:Åå! Tusen takk for så fin kommentar! Det varmer en gammel bloggerskrott. Virkelig<3 Det gikk kjempebra på markedet, det var så gøy! Men glad det er over nå, stress!! God førjulstid til deg:-)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg