NEIMEN!

Neimen, hei på seg!

 

Jeg sitter nå på julemarkedet og venter på dere lømler. Jeg vet at seksti prosent av dere er B-mennesker og at dere har blitt selvstendig næringsdrivende så dere kan sove bort halve dagen (slik som jeg). Ikke fortvil: dere har god tid på dere. Jeg står her helt til klokken ni i kveld. Dvs: det kan være at ektemann avløser meg på et tidspunkt eller to. Og han er pen! I tillegg fikk dokumentaren om Aurora som han har laget musikk til terningkast 5 i BA i går! Og veldig god anmeldelse i Klassekampen! Hurra! Det er bare så utrolig bra at jeg velger å avslutte denne setningen med et punktum.

 

Jeg får forresten litt tid til å tenke her … Dette med B-mennesker. Jeg lurer på hvordan de klarte seg før elektrisiteten kom på banen (om det var på banen den kom/om det er det det heter)? Når man la seg med mørket og stod opp før skumringen? Om vinteren? Det må jo ha vært helt jævlig! De måtte vel virre rundt i skogen etter å ha stått opp i to-tiden. Når kyrne var melket og gården var striglet og stampen hele storfamilien badet i var full av menneskefett. Tipper det var de som var “troll”. Uvasket hår, frustrerte blåbærplukkere. Det eneste de kunne bidra med. Men dere? Dere kan bidra! Dere er ikke troll! Dere kan kjøpe plakater av meg og gjøre meg rik!

 

Det var det. 

 

fbt

 

fbt

fbt

 

fbt

 

fbt

 

fbt

 

fbt

 

fbt

 

SPAMMING AV SELVET. UTROLIG DEILIG!

 

 

PS TIL ALLE: DET GÅR OGSÅ AN Å KJØPE PLAKATER PR HER. BARE LEGG IGJEN EN KOMMENTAR I KOMMENTARFELTET (VISES IKKE PÅ BLOGGEN), SÅ ORDNER VI EN HANDEL! (har også flere plakater enn vist om dere vil se et større utavlg)

 

#bergenjulemarked #julemarked #jul #advent #plakater #barneplakater #kvinnesnekkeren #gjesp # b-menneske #troll #selvet #aurora #olavøyehaug #flimmerfilm

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg