FRA SELVOPPTATT TIL OPPTATT

 

Ja. jeg er opptatt. Boken får hvile en stund (den kommer ikke ut før til neste høst). Så da må tiden brukes på noe annet. Det er mye som skal analyseres om dagen, og om Jehovas vitner ringer på døren, inviterer jeg ikke inn på tyggis slik jeg pleier.

 

Akkurat nå: Jeg toer mine hender på vegne av menneskeheten. Jeg har gjennomgripende nyheter. For visste du at det ikke er størrelsen på hjernen som har gjort oss mennesker til den overlegne rase? 

 

Bæsjesmilet

 

Av og til kan man jo bare be evolusjonen rødme. Det såkalte bæsjesmilet. Hvordan kan det forsvares at dette fortsatt finnes ut ifra darwinistisk teori? Den sterkestes overlevelse. Bæsjesmilet måtte videreføres. Man skulle tro at dette fenomenet for lengst ble avskaffet fordi det rett og slett dummer ut menneskeheten og gjør oss til pinlig eksistens. Neandertalerne … De ville herske. Men så trakk de seg da de så horder av moderne mennesker med bæsjesmil. Dette overgikk alt! De skjønte at de hadde tapt! Ingen av dem hadde bæsjesmil! Det var ikke et sosialt smil. Det var et smil som ikke hadde med glede å gjøre. Det var et forvirrende smil! De ble redde! Det var et herskesmil! Et seierssmil! Spedbarn kom ut av mødrene og begynte å bæsje og vise makt fra første stund!

 

Det er ikke størrelsen på hjernen som har gjort oss til klodens herskere. Vi blir jo egentlig bare svakere jo “smartere” vi blir. Dødsangsten og det. 

 

Det var ikke det som ga oss makten over alle levende individer.

 

Det var bæsjesmilet.

 

 

 

Herregud for et innlegg.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg