HVA SKJEDDE?

 

Det er lenge siden nå. Jeg har ikke orket alt dette styret. All denne web-loggingen.

MEN! Plutselig begynte jeg å tenke på hvor utrolig dumme folk som blogger er. Og hvor dumme folk vet at de som blogger er. Og jeg tilhører altså begge kategorier; jeg er dum. Og jeg vet hvor dumme de som blogger er. Og da jeg i tillegg kom på at jeg egentlig er full av selvforakt ? Da ble konklusjonen nokså grei; det ligger veldig naturlig for meg å blogge! 

              Dessuten ? Jeg bladde gjennom billedmappen her om dagen, og der var det ikke mange selfier. Nesten bare bilder av ungene. Jeg kan ikke fatte og begripe hvordan jeg har kunnet la ansiktet mitt gå hus forbi.

 

Måtte på narkotikado for å feire min første selfie på altfor lenge!

Hva skjedde i løpet av alle disse månedene? Livet? Nei; det skjedde noe mer! For vinteren gikk og hengekøyen kom. Og jeg våknet til live. Samtidig bestemte meg for å fokusere litt; å bruke krefter på å skrive i stedet for å pjatte. Med andre ord: jeg skrev en bok i stedet for å sladre om meg selv til alle dere skumlesere. Så da blir det jo bok til høsten, da ?? JA! DET BLIR DET. Og jeg er så glad! Kjempeglad faktisk!

              Det føles utrolig godt å være tilbake.

Besserwisser, heter boken. En kortprosasamling utgitt på mitt kjære forlag Aschehoug.

              Denne boken skal jeg kjøpe. Den har ikke gjort meg søkkrik, men jeg skal jammen bla opp noen slanter.

Flaks for meg at den er på tilbud allerede før den er ute:

Men nå er altså boken ferdig og jeg har litt ledige hender igjen. Jeg har som nyttårsforsett å blogge litt mer i 2018. Litt sent for et nytt og bedre år, muligens. Men ifølge meg går det an å utsette nyttårsforsett opptil seks måneder, da året per definisjon fortsatt er nytt innen halvparten av året er omme (jeg har en master i filosofi). Således føles dette den perfekte dagen å starte året på nytt på.

              Denne konklusjonen kom jeg for øvrig endelig frem til i fjor – etter at jeg helt siden 1999 har hatt som nyttårsforsett å bli flinkere til å pakke inn julegaver PENT! Har fortsatt sprukket hvert eneste år. Det er så vanskelig å overholde nyttårsforsett i januar når det først skal settes ut i livet i desember? Nå har jeg lært.

For øvrig: Nå er jeg i hovedstaden! Snart skal jeg delta på arrangementet “Snikkikk” på Litteraturhuset i Oslo sammen med noen veldig fine folk. En slags førpremiere på høstens bøker, er det vel. Dette får du vite for sent til at du rekker å få det med deg. Men nå vet vi det. Til og med jeg.

 

Snakkes!