AVHENGIG AV INTERNETT

 

Det er stille her. Jeg håper dere har dratt til et bedre sted. Misforstå meg rett! Haha. Jeg liker å tenke på dette som en hverdagshytte, en hytte dere kan stikke innom og bare se dere litt rundt i før dere enten kommer tilbake eller bestemmer dere for å komme dere til h”” bort fra så fort som råd. Begge deler er lov.

 

MEN! Poenget var egentlig ikke det. Poenget var: Jeg unner dere en pause. En pust i bakken. Ikke bare fra meg. Men fra alt! Påsken er en sånn tid som er for de fleste. Det er vel få høytider så mange folk har så mange fridager (med veldig, veldig hederlige unntak, så klart!). Håper dere tar vare på dere selv og nyter dagene. At dere klarer å koble litt av og få hentet dere litt inn igjen. Og at noen av dere kanskje har en ekte hytte å dra til, som ikke er en sånn hverdagshytte som denne bloggen er, men som til og med finnes i virkeligheten? Sånn helt på skikkelig? Som det går an å være helt fysisk i? Eventuelt at dere bare finnes et annet fysisk sted.

 

Jeg er besatt av internett. Jeg ER det! Jeg innser at det utgjør mer og mer av livet mitt, mens det egentlig burde utgjøre mindre og mindre av livet mitt etterhvert som årene går … Ikke minst fordi jeg stirrer så mye mot en skjerm som forfatter, også. Og som ivrig googler … Og serie-junkie … Det er ikke bra.

 

Håper dere er i virkeligheten nå! Det er tydeligvis mer enn jeg er i denne timen. Jeg burde finnes mer. Der ute. Ønsk meg lykke til med det!

 

SMASK!

 

 

Jeg tok meg jo faktisk fem minutter på altanen, da! Selv om det var strålende sol og varmt! Hvem skulle trodd. Men til min unnskyldning var det for å få tatt et bilde til dette blogginnlegget.

 

 

 

#internett #avhengighet #besettelse #påskeferie #påske #lesere #hytte #fri #livet

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg