ET KYSS, FAKTISK!

 

Puh. Så hadde vi altså fri i tre timer. Jeg og min ektemann, som jeg ynder kalle ham. For å være ærlig så har vi vært nokså lei av hverandre den siste tiden. Haha! Jeg tror i alle fall jeg snakker for oss begge. Sant, Olav?

 

Plutselig kom det kjepper i hjulene for den tre timer lange parferien vår.  Han sitter på kontoret fordi det plutselig dukket opp noe jobb (han er komponist og noen kan finne ut at han har en deadline absolutt når som helst). Husker en nyttårsaften der han sendte av gårde et nytt utkast til ett-eller-annet klokken tolv mens himmelen spraket!

 

Og jeg? Jeg sitter åpenbart og jobber, jeg også. Blogger. Søren. Så ineffektive vi er når det kommer til livet. Beklager bloggspammingen for tiden, forresten. Jeg orker ikke skrive bøker. Så da må jeg tømme meg her.

 

Jeg snakker meg bort. Men jeg vet at du leser denne bloggen, Olav. Og jeg vil bare du skal vite at vi er lei av hverandre. Paradoksalt nok fordi vi får for lite kvalitetstid sammen.

 

MEN. Nå hører jeg du kommer opp. Du sier: “Skal vi gå ein tur? Vi kunne jo til dømes gå opp på åsen så vi får sett korleis det nymalte huset vårt ser ut?”

 

Jeg skal legge fra meg dataen nå. Dette er alvor! Jeg nikker. Gulp. Skal vi virkelig gå en tur? På en søndag? Bare jeg og han?

 

Jeg tror jeg skal spørre ham om han vil være kjæresten min. Om han vil leie meg. Jeg tror at han skal få seg et lite nuss når vi kommer opp på åsen. Hvis jeg tør.

 

Og hvem vet: Det kan jo til og med være at vi synes den nye fargen på huset er fin!

 

 

 

 

 

 

følg meg gjerne på facebook, forresten

På Instagram er jeg også.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg