INGEN SELVFØLGE

 

Det er ingen selvfølge. Jeg tar ingen av dere for gitt. Å finne lesere som ikke er ute etter tips til hvordan man kan ødelegge kroppen sin med plastisk kirurgi, er ikke nødvendigvis en enkel sak. De fleste forbinder ordet “blogg” med todimensjonale damer som har to store pupper. Den ene puppen er den ene dimensjonen. Og den andre puppen er den andre dimensjonen. Eller noe sånt. Det KAN være at det finnes en tredje dimensjon i tillegg. Silikonrumpedimensjonen.

 

Men det finnes så mye annet man kan lese. Denne bloggen, for eksempel!! Haha. Jeg har ikke silikon i puppene og heller ikke i sessen (er ikke dette et synonym til ræva)?. Det KAN tenkes at noen har operert silikon inn i hjernen min en gang mens jeg sov, for den føles litt … trang på en måte?

 

Den siste tiden har lesertallene mine steget betraktelig, og jeg skal ikke legge skjul på at dette er veldig motiverende. Jeg blir ivrigere, skriver mer. Jeg blir inspirert og det blir det bedre innlegg av. Akkurat nå vil jeg blogge hele tiden, ingenting annet. Når leserne blir flere, kan jeg bruke mer tid på bloggen fordi den blir mer jobb enn hobby (men en jobb som føles som en hobby fordi det er så gøy!). Og så er man plutselig inne i en god sirkel. Gode sirkler; er ikke det bortimot det beste som finnes?

 

Jeg skriver ikke når det ikke gir meg noe særlig. Men et visst antall lesere gir meg noe særlig. Jeg koser meg når jeg blogger. Og noen ganger kan også frustrasjon, sinne eller sorg være drivkraften. Derfor er denne bloggen viktig for meg. Du stikker innom, men for meg er dette en del av livet mitt!

 

Tusen takk for at dere leser. Hver og en av dere. Jeg er ydmykt takknemlig. Og dere må gjerne anbefale Kvinnesnekkeren om dere får ånden over dere. Gjetord er også bra.

 

DILLA PÅ SMINKELØST!

 

 

 

Jeg elsker dere. Snakkes snart!

 

 

 

PS: Du kan også følge meg på Facebook og Instagram om du tør

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg