JEG ER I AVISER. OG JEG LØFTET EN KJENT DAME

 

Puh. For en utrolig intens periode! Anmeldelser, intervjuer, anmeldelser, intervjuer. Etc. Og jeg innrømmer glatt at det føles utrolig fint at boken blir lagt merke til! Og at den blir så godt mottatt!

 

I går ble et nydelig intervju som jeg gjorde med en over gjennomsnittet fin journalist, publisert i Vårt land. I samme avis fikk jeg også en helt fantastisk anmeldelse! Men det skjedde mer: Boken ble også anmeldt i BT. Anmeldelsen var egentlig veldig fin, innholdet stod til fem hjerter, synes jeg, men boken fikk fire hjerter. Jeg er fornøyd! Selv om jeg synes det er smått rart at anmelderen hovedsaklig er musikkanmelder, og også titulerte seg som det i sammenhengen. Pytt. Samtidig har jeg spilt inn en podcast med BT (den ligger ute nå). Og det ene tok det andre: I og med at vi her snakket om min fortsatt noe sagnomsuste tannfelling i 2011, ble en sak BT skrev den gang trukket frem. Og publisert (på nettutgaven). Og så ønsket de å publisere et innegg fra bloggen (det forrige). Og det fikk de lov til. Og til uken kommer intervju i samme avis. Jeg har kuppet hele BT! Så nå er det ikke mye plass igjen til å skrive om andre lokale katastrofer.

 

Dagbladet. I dag ble portrettintervjuet med meg publisert i Magasinet. Har dere sett det? Om ikke er det fortsatt ikke for sent å kjøpe! Det er på seks sider, haha! Og jeg er veldig fornøyd med jobben de har gjort, både journalisten og fotografen. De forstod meg. Heldigvis ble anmeldelsen som skulle komme i dag i Aftenposten, utsatt. Den gruer jeg meg smått til, jeg tror jeg kommer til å få kjeft.

 

I går var jeg på vinterfest på Litteraturhuset. Intern fest for «venner, ansatte, forfattere og samarbeidspartnere», eller noe sånt. I fjor innførte jeg følgende tradisjon: Å ta et såkalt «mulla-løft» på Kristin Helle-Valle, selveste litteraturhus-sjefen. Hun likte det! Så i år videreførte jeg naturligvis tradisjonen. Denne gangen i en utvidet versjon: Et løft – og et kyss på munnen! Et tørt et, da. Så får vi se om vi tar det enda lengre til neste år.

 

 

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg