KJENDISER I NIQAB

 

I dag opplevde jeg noe rystende, rett og slett. Jeg så to unge, pene gutter ta bilde av en kvinne i niqab mens de fniste.

 

Hva er dette, tenkte jeg. Hvor ond går det an å være, hvor ufølsom går det an å bli? For er ikke det et menneske inni der, som det også er inni alle oss andre?

 

Men! Denne rystelsen gikk etterhvert over i ekstatisk glede. For det var da jeg forstod det; at det jeg var vitne til rett og slett handlet om meg. For å si det med litt mer forståelige ord: det oppstår enkelte bivirkninger av blogging straks man bikker et visst antall lesere. For eksempel at man blir gjenkjent. Jeg har merket det spesielt godt nå den siste uken, og i og med at jeg egentlig ikke er mer enn førti prosent pr-kåt, har jeg et stort problem. Og hva gjør man da? Hva tror du man gjør? Følg med. Svaret får du i neste avsnitt.

 

Her er neste avsnitt: Man ikler seg niqab. Rett og slett. Når noen sier at det begynner å bli altfor vanlig og altfor in med niqab, så er det av en grunn: det er ikke fordi folk gjør det ut ifra kulturelle og religiøse motiver. Det er enkelt og greit fordi det begynner å bli såpass mange «kjendiser» her til lands. Og opptil flere av disse ønsker egentlig ikke å være kjendiser, hvem skulle trodd. De ønsker bare å «være kjent for å være flink i det de gjør», som det så fint heter. Hva dette betyr? Det betyr at man er kjent fordi man “er flink til å gjøre sex på paradise hotel». Men når man kommer hjem, synes man plutselig det er litt flaut å ha gjort det, og det er da niqaben kommer til nytte.

 

Jeg ikler meg niqab. Og det er fordi jeg er stolt av å være kjendis samtidig som jeg ønsker å få gå i fred!

 

Så jeg foreslår at du tar et bilde neste gang du ser en i niqab, du også, i tillegg til disse pene guttene. Da vet du at det vanker en kjendis under der. Det kan være meg.

 

Her er siste gang du får se meg.

 

 

#niqab #paradisehotel #kjendis

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg